Kinderopvang Ikke is gedurende het jaar 51 weken geopend. De periode dat u geen recht heeft op opvang is de jaarlijkse Kerstsluiting (hiervoor betaalt u geen opvang).

We zijn gesloten op de vrijdag van de Nijmeegse Vierdaagseweek, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag en voor deze dagen wordt er wel opvang in rekening gebracht. Deze dagen kunt u compenseren middels (een aanvraag voor) een ruildag.

 

Flexibele opvang

Bij locatie De Zonnebloem is het mogelijk om flexibele opvang af te nemen. Voor de (plaatsings)mogelijkheden kunt u contact opnemen met Janneke Mouissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het inschrijfformulier indienen. 

Extra opvang of een dagje ruilen

Voor incidentele opvang of wanneer u een dagje wil ruilen, neemt u eveneens contact op met de betreffende locatie co√∂rdinator. Zij maakt het rooster en kan hierin zien of het mogelijk is dat uw kind een extra of op een andere dag naar de opvang komt. Ze houdt hierbij rekening met de groepsgrootte, groepssamenstelling en de aanwezigheid van vaste medewerkers. De kosten van incidentele opvang worden achteraf en apart berekend. Ziekte- en vakantiedagen van uw kind kunnen niet geruild worden.