Wij bieden kinderopvang aan op meerdere locaties in Nijmegen. De locaties liggen verspreid in het Nijmeegse Hees en bieden ieder hun eigen unieke ervaring.

Hieronder vindt u een fotoimpressie van de verschillende locaties en een overzicht van de locaties.

 

 

Sfeerimpressie

 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor een foto-impressie.

De Zonnebloem bevindt zich binnen Brede school De Zonnewende. Zowel binnen als buiten worden verschillende activiteiten georganiseerd en staat natuurbeleving centraal. Kinderen worden opgevangen in twee horizontale groepen: Eén groep biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar, in de andere groep worden maximaal 16 kinderen opgevangen in de leeftijd van 2-4 jaar. In de tuin kunnen kinderen heerlijk spelen en we maken geregeld gebruik van andere ruimtes binnen school. 

Binnen De Zonnewende is tevens De Groene BSO – De Zonnebloem gevestigd; deze vindt u in dezelfde gang.

Een informatieboekje vindt u hier.

 

 

Klik op de afbeelding voor een foto-impressie.

De Beuken bevindt zich in een prachtig gerenoveerde villa en is omgeven door een mooie groene tuin waarin natuurbeleving centraal staat. Kinderen gaan dan ook regelmatig naar buiten en ook worden de verschillende materialen van buiten naar binnen gehaald. Kinderen worden opgevangen in horizontale groepen, zodat zij onder leeftijdsgenootjes verblijven: Een groep met kinderen tot 1,5 jaar met een grootte van maximaal 16 kinderen (max. 8 baby's), een dreumesgroep voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 1,5-2,5 jaar en een peutergroep van maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 2,5-4 jaar.

De kinderopvang is gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich De Groene BSO, waar momenteel veel broers en zussen verblijven.

 

Klik op de afbeelding voor een foto-impressie.

De deuren van De Dennen werden geopend in 2002. Begonnen als een kleinschalig particuliere opvang met slechts één groep en uitgegroeid naar een locatie met drie horizontale groepen waar in totaal maximaal 40 kinderen worden opgevangen: Een baby-dreumesgroep voor 16 kinderen, een peutergroep geschikt voor 16 kinderen en een peuterplusgroep waar de 8 oudste kinderen worden opgevangen. 

Kinderen kunnen volop spelen en ontdekken in de tuin, waar natuurbeleving een grote rol speelt. Ook wordt de natuur in alle mogelijke vormen naar binnen gehaald.